از انجام کاشی قهوه ای طلایی به روش قدیمی بیمار و خسته شده اید؟ این را بخوان

اغلب در پای دیوار پر شیب قلعه، قلندرهایی جمع میشدند و اتراق میکردند و اسماعیل میرزا از برج و قرارگاه خود با آنان صحبت میکرد و صدقهای برایشان به پایین میانداخت. فرماندهان قلعه هر ۲ سال یک بار عوض میشدند و از طرف شاه تهماسب دستور اکید داشتند که از اسماعیل میرزا سخت مراقبت کنند. نوازندگان، خوانندگان و رقاصهها در این جشن حضور داشتند. تاریخ دقیق نشر این رساله مشخص نیست. تاریخ ادبیات (پژوهشنامه علوم انسانی). این برهه یکی از ادوار پرتحول تاریخ ایران نیز است. تزئینات آجری این بنا در سنندج منحصر به فرد است و در هیچ نمای دیگر به وسعت دارالاحسان از تزئینات آجری (آن هم آجرهای لعابدار) استفاده نشدهاست. قرمزدانه: این ماده از حشرهای به نام کفشدوزک یا قرمزدانه که با رنگهای سیاه، خاکستری، نقرهای یا قرمز در طبیعت تهیه میشود. علی سلطان تکلو مأمور بود که وی را به محمدخان شرفالدین اوغلی امیرالامرای هرات بسپارد و محمدمیرزا (بعداً شاه محمد خدابنده) را با خود به قزوین (پایتخت) آورد.

در قزوین بسیاری طرفداران و هواخواهان شاهزاده اسماعیل نیز کور، اعدام یا تبعید شدند. اسماعیل میرزا بیشتر وقت خود را در زندان، صرف مطالعه کتاب میکرد. اسماعیل میرزا در آغاز ژوئن وارد هرات میگردد؛ ولیعهد (محمد خدابنده) نیز به استقبال اسماعیل میرزا میرود. اسماعیل میرزا به فرمان شاه تهماسب یکم با علی سلطان تکلو کاشی سرویس به هرات رفت. خودسری و ناسازگاری با محمدخان شرفالدین اوغلی حاکم هرات، دستور جمعآوری سپاه از طوایف و برنامهریزی برای لشکرکشی به عثمانی با توجه به پیمان آماسیه، محبوبیت شاه اسماعیل دوم پس از پیروزیهای مختلف بر عثمانیها، حسادت یا نگرانی شاه تهماسب از ترس گرفتن منصب پادشاهی توسط اسماعیل میرزا و به ستوه آمدن شاه از ولنگاری و عیاشیهای شاهزاده اسماعیل باعث گردید، شاه تهماسب پسرش اسماعیل را از هرات به قزوین بیاورد و دوباره محمد خدابنده را به جای وی به هرات بفرستد. ↑ مهجوری اسماعیل: تاریخچهٔ فرهنگ ساری، سالنامه فرهنگ استان دوم (مازندران)، چاپخانهٔ شرکت سهامی طبع کتاب، بی جا، ۱۳۳۷. پیت به عنوان یک شرکت فعال در عملیات و نگاهداری تسهیلات معرفی شدهاست که توسط NCKU برای اهداف تحقیقاتی انتخاب گردیدهاست. اسماعیل میرزا در زندان کتابهایی میخواند که بیتردید بسیاری از آنها دربارهٔ اصول و احکام مذهب شیعه بود که وی را در درک نادرست بودنِ لعن به صحابه پیامبر اسلام یاری نمود.

اسکندر بیگ ترکمان دربارهٔ علت زندانی شدن اسماعیل میرزا دلایل مصالح ملکی و مصالح ملکی و پاس دولت را در کتاب خود ذکر میکند. همچنین مطابق نوشتههای تورات، مسجد بازار مرند که به مسجد مادر حضرت نوح شهرت یافته محل قبر مادر حضرت نوح است که در چندین سند تاریخی ذکر شده است. برای بازسازی شهر توس در تاریخ ۱۳۷۸/۶/۹ سند ملی آییننامه «شورای احیای مجموعه فرهنگی تاریخی توس» به تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی ایران رسیده است، شورای عالی انقلاب فرهنگی وظیفه نظارت عالی بر همه نهادهای فرهنگی در ایران را بر عهده دارد. علاوه بر سنگ نوشته فوق شش کتیبه سنگی در نمای خاوری ساختمان به صورت ازاره دیده میشود که همه آنها با خط نستعلیق نقر شده و در آخر آنها تاریخهای مختلفی به چشم میخورد و نام نصیرالملک در آنها ذکر شده است. اسکندربیگ منشی در تاریخ عالم آرای عباسی طول مدت حبس وی را نوزده سال و شش ماه و بیست و یک روز بر حسب سال قمری یا نوزده سال و چهار روز با محاسبه گاهشماری غربی، ذکر میکند. وینچنزو دلی الساندری دربارهٔ دلیل حبس اسماعیل در سفرنامه ونیزیان مینویسد: «این اسماعیل به خصوص محبوب پدر است.

اسماعیل میرزا در سن ۲۴ سالگی به زندان میافتاد و تا ۴۳ سالگی مدت حبس او ادامه پیدا میکند. اسماعیل میرزا نیز به اقتضای سن و سال جوانی پیوسته در مراسمها و مجالس بزم شرکت میکرد و نسبت به تعصبات مذهبی پدر بیاعتناء بود. قصد اسماعیل میرزا بیرون کشیدن اسکندرپاشا از درون قلعه بود. در فاصلهٔ ۱۰ متری بیرون دیوار چاهی قرار داشته که آب قلعه را تأمین میکرد. این دسته از مهاجران فقط حق تردد در استانی را دارند که کارتشان از آنجا صادر شده است و برای سفر به بیرون از استان باید برگهٔ تردد بیناستانی، دریافت کنند. از نکات جالب در مورد نقاشیهای دوره ساسانیان تأثیری است که بر نقاشی مانویان به جا گذاشته است. در دنیای اسلام و در تزئینات مساجد به جای نقاشی حیوانات یا انسان، از طرحها و نقش و نگار زیبای گلها و نقوش تکرارپذیر استفاده میشود چرا که برخی از مسلمانان معتقدند استفاده از این نقوش در تزئینات مساجد حرام و ممنوع میباشد. شاه اسماعیل دوم در سالهای طولانی در زندان مجالی پیدا کرد تا بیشتر بیندیشد و متوجه پیامدهای کینهتوزی مذهبی و غلو در تبرا که در آن زمان ملازم با لعن به مقدسان مذهبی سنیان بود گردید و آن را برای دنیای اسلام و مسلمانان زیانبخش دانست.